מחפשים המלצה לקונדיטוריה מומלצת בפריז? אספנו עבורכם את 5 בתי המאפה, פטיסרי והקונדיטוריות המבוקשים והפופולריים ביותר בפריז:
א. לקרואה פטיסרי (A. Lacroix Patissier)
A. Lacroix Patissier היא קונדיטוריה מקסימה הממוקמת מול קתדרלת נוטרדאם בפריז. המקום ידוע בקינוחים האומנותיים והיפהפיים שלו, המיוצרים על ידי שף קונדיטור מומחה עם למעלה מ-20 שנות ניסיון. התפריט כולל מגוון רחב של מאפים, עוגות, גלידות וחטיפים, כולם מיוצרים באופן ידני מדי יום.
הקונדיטוריה מציעה אווירה נעימה וביתית, עם מקומות ישיבה פנימיים מוגבלים וכן אפשרות לשבת בחוץ וליהנות מהנוף המרהיב של הקתדרלה. בנוסף למאפים, המקום מגיש קפה אורגני טרי וחליטות תה מיוחדות. המבקרים מדווחים על שירות אדיב וידידותי, ומשבחים את הטעמים העשירים והמורכבים של הקינוחים.
למרות שהמחירים עשויים להיות מעט גבוהים יותר מהממוצע, רבים מסכימים כי האיכות והחוויה הכוללת מצדיקות את העלות. A. Lacroix Patissier הפכה לאטרקציה פופולרית בקרב מקומיים ותיירים כאחד, ומומלצת במיוחד למי שמחפש חוויה קולינרית מיוחדת בלב פריז.
בו אנד מי – טורביגו (Bo&mie – Turbigo)
Bo&mie – Turbigo היא מאפייה וקונדיטוריה פופולרית הממוקמת ברובע השני של פריז. המקום ידוע במבחר העשיר והאיכותי של מאפים, קרואסונים, עוגות וכריכים טריים המיוצרים מדי יום. האווירה במקום נעימה וביתית, עם מספר מקומות ישיבה לאכילה במקום.
המבקרים משבחים במיוחד את הקרואסונים הטריים והפריכים, כמו גם את מבחר העוגות והקינוחים היצירתיים. בנוסף למאפים המתוקים, המקום מציע גם אפשרויות לארוחות בוקר וצהריים קלות כמו כריכים וקישים. הקפה נחשב איכותי ומשובח.
צוות העובדים מתואר כאדיב ומסביר פנים, ומוכן לעזור ללקוחות בבחירת המאפים. המחירים נחשבים סבירים ביחס לאיכות הגבוהה. רבים מהמבקרים מציינים כי חזרו למקום מספר פעמים במהלך שהותם בפריז, דבר המעיד על שביעות רצונם הגבוהה. Bo&mie – Turbigo נחשבת לאחת המאפיות המובילות בעיר ומומלצת לכל מי שמחפש חוויה קולינרית אותנטית בפריז.
דו פאן א דה אידה (Du Pain et des Idées)
Du Pain et des Idées היא מאפייה מפורסמת ואהובה הממוקמת ברובע ה-10 של פריז. המקום ידוע במיוחד בזכות המאפים המסורתיים והייחודיים שלו, כאשר ה"אסקרגו" (escargot) בטעם פיסטוק-שוקולד נחשב למנה הכי מבוקשת ומדוברת.
המאפייה מציעה מגוון רחב של לחמים, קרואסונים ומאפים מתוקים, כולם טריים ואיכותיים. המבקרים משבחים במיוחד את הטעמים העשירים והמרקמים המושלמים של המוצרים. האווירה במקום היא קסומה ומסורתית, עם תקרה מעוטרת ועיצוב פנים ייחודי.
למרות שיש לעיתים תור ארוך, רבים מציינים שההמתנה משתלמת. המחירים נחשבים גבוהים יחסית, אך תואמים את האיכות הגבוהה. הצוות מתואר כיעיל ואדיב, למרות העומס הרב.
אמנם אין מקומות ישיבה בפנים, אך יש כמה ספסלים בחוץ. המאפייה פתוחה בעיקר בבקרים ונחשבת למקום מושלם לארוחת בוקר או חטיף בוקר. Du Pain et des Idées נחשבת לאחת המאפיות הטובות ביותר בפריז, ומומלצת בחום למי שמחפש חוויה קולינרית אותנטית ואיכותית.
בולנז'רי אלקסין (Boulangerie Alexine)
Boulangerie Alexine היא מאפייה מקסימה הממוקמת ברובע ה-18 של פריז, באזור מונמארטר. המקום ידוע במיוחד בזכות המאפים הטריים והאיכותיים שלו, ובמיוחד הקרואסונים והבגטים המושלמים.
המאפייה מציעה מבחר עשיר של מאפים מתוקים ומלוחים, כולל עוגות, טארטים, סנדוויצ'ים ועוד. המבקרים משבחים את הטעמים העשירים והמרקמים המושלמים של המוצרים, ורבים מציינים שזו המאפייה הטובה ביותר שפגשו בפריז.
האווירה במקום נעימה ומסבירת פנים, והצוות מתואר כאדיב ויעיל, גם למי שאינו דובר צרפתית שוטפת. המחירים נחשבים הוגנים ביחס לאיכות הגבוהה, ורבים רואים בכך ערך מצוין לכסף.
למרות שהמקום קטן יחסית ואין בו מקומות ישיבה, רבים מהלקוחות קונים לקחת הביתה או לפיקניק בסביבה. Boulangerie Alexine פופולרית מאוד בקרב מקומיים ותיירים כאחד, ולעתים יש תור בשעות העמוסות.
המאפייה מהווה אופציה מצוינת לארוחת בוקר, צהריים קלה או חטיף מתוק במהלך היום. היא מומלצת במיוחד למי שמחפש חוויה אותנטית של מאפייה צרפתית מסורתית באיכות גבוהה.
פייר הרמה קמבון (Pierre Herme Cambon)
Pierre Herme Cambon הוא סניף מפורסם של רשת הקונדיטוריות היוקרתית של השף הצרפתי המפורסם פייר הרמה, הממוקם ברחוב קמבון בפריז. פייר הרמה, שכונה "הפיקאסו של הקונדיטוריה" על ידי מגזין ווג, נחשב למהפכן בתחום הקונדיטוריה הצרפתית.
החנות מציעה מגוון רחב של מאפים, עוגות וקינוחים יוקרתיים ומתוחכמים, המשלבים טעמים וטכניקות חדשניות. הרמה ידוע במיוחד במקרונים המפורסמים שלו, הזוכים לשבחים רבים בזכות הטעמים הייחודיים והמרקם המושלם.
האווירה בחנות אלגנטית ומודרנית, והמוצרים מוצגים כיצירות אמנות. למרות שהמחירים גבוהים יחסית, רבים רואים בביקור בחנות חוויה קולינרית מיוחדת ושווה את ההשקעה.
החנות מציעה אפשרות לקנייה לצריכה במקום או לקחת הביתה. הצוות מתואר כמקצועי ואדיב, ומוכן לייעץ ולהסביר על המוצרים השונים.
Pierre Herme Cambon הפך לאטרקציה פופולרית בקרב מקומיים ותיירים כאחד, המחפשים לטעום מיצירותיו של אחד השפים-קונדיטורים המובילים בעולם. זהו יעד מושלם למי שמעוניין לחוות את הרמה הגבוהה ביותר של הקונדיטוריה הצרפתית העכשווית.
אקי בולנז'ר (Aki Boulanger)
Aki Boulanger הוא מאפייה וקונדיטוריה ייחודית הממוקמת ברובע הראשון של פריז, המשלבת בין המסורת הצרפתית לטעמים יפניים. המקום ידוע במיוחד במאפים ובקינוחים המשלבים מרכיבים ייחודיים כמו מאצ'ה (תה ירוק), יוזו (פרי הדר יפני) ושומשום שחור.
התפריט מציע מגוון רחב של מאפים מתוקים ומלוחים, כולל קרואסונים, עוגות, לחמים ייחודיים כמו לחם מלון (melon pan) ואנפן (לחם ממולא שעועית אדומה), וכן אפשרויות לארוחות קלות כמו אוניגירי וכריכים יפניים. הקינוחים, כמו טירמיסו מאצ'ה ואקלר מאצ'ה, זוכים לשבחים רבים.
האווירה במקום נעימה ותוססת, במיוחד בשעות העמוסות. יש אפשרות לאכול במקום או לקחת הביתה. המחירים נחשבים סבירים ביחס לאיכות ולייחודיות של המוצרים. רוב המבקרים מציינים לטובה את הטעמים המיוחדים והאיכות הגבוהה של המאפים. עם זאת, חלק מהלקוחות התלוננו על שירות לא אדיב בשעות העומס.
Aki Boulanger הפך לאטרקציה פופולרית בקרב מקומיים ותיירים כאחד, במיוחד למי שמחפש חוויה קולינרית ייחודית המשלבת בין תרבויות. זהו יעד מושלם למי שאוהב טעמים יפניים או מחפש אלטרנטיבה מעניינת למאפייה צרפתית מסורתית.
קרל מרלטי (Carl Marletti)
Carl Marletti הוא מאפייה וקונדיטוריה יוקרתית הממוקמת ברובע הלטיני של פריז. המקום ידוע במיוחד בזכות המאפים והקינוחים האיכותיים והמתוחכמים שלו, המשלבים טעמים קלאסיים עם טוויסטים מודרניים.
הקונדיטוריה מציעה מגוון רחב של מאפים מתוקים, כולל אקלרים, מילפיי, טארטים ועוגות מעוצבות. המבקרים משבחים במיוחד את העדינות והאיזון המושלם של הטעמים, וכן את המראה האסתטי והמרשים של כל פריט.
האווירה בחנות אלגנטית ומזמינה, עם תצוגה מרהיבה של הקינוחים הצבעוניים. הצוות מתואר כאדיב ומקצועי, ומוכן לייעץ ולהסביר על המוצרים השונים.
למרות שהמחירים גבוהים יחסית, רבים מציינים כי האיכות והטעם מצדיקים את העלות. חלק מהלקוחות אף מציינים שזו הקונדיטוריה הטובה ביותר שביקרו בה בפריז.
Carl Marletti הפך לאטרקציה פופולרית בקרב מקומיים ותיירים כאחד, במיוחד למי שמחפש חוויה קולינרית יוקרתית ואיכותית. רבים ממליצים לקנות מספר פריטים שונים כדי לטעום ממגוון הטעמים והסגנונות שהמקום מציע. זהו יעד מושלם למי שמעוניין לחוות את הרמה הגבוהה ביותר של הקונדיטוריה הצרפתית העכשווית.
שמבלן בולנז'רי פריז (Chambelland Boulangerie Paris)
Chambelland Boulangerie היא מאפייה וקונדיטוריה ייחודית הממוקמת ברובע ה-11 של פריז, המתמחה במוצרים ללא גלוטן. המקום ידוע במיוחד בזכות המאפים והלחמים האיכותיים שלו, המיוצרים מקמח אורז ודגנים אחרים ללא גלוטן.
התפריט מציע מגוון רחב של מאפים מתוקים ומלוחים, כולל לחמים, פוקצ'ות, עוגות, עוגיות ואקלרים. המקום גם מגיש ארוחות בוקר וצהריים קלות, כמו סנדוויצ'ים וקערות אורז. רבים מהמבקרים משבחים במיוחד את האקלרים, העוגיות והלחמים.
האווירה במקום נעימה ומודרנית, עם אפשרות לישיבה בפנים ובחוץ. הצוות מתואר לרוב כאדיב ומקצועי, אם כי יש כמה דיווחים על שירות פחות ידידותי. המחירים נחשבים גבוהים יחסית, אך רבים מציינים כי זה מקובל עבור מוצרים ללא גלוטן. עבור אנשים עם צליאק או רגישות לגלוטן, המקום מהווה אופציה מצוינת ונדירה בפריז ליהנות ממאפים ומתוקים.
Chambelland Boulangerie הפך לאטרקציה פופולרית בקרב מקומיים ותיירים הזקוקים לאפשרויות ללא גלוטן. זהו יעד מושלם למי שמחפש חוויה קולינרית איכותית ובטוחה ללא גלוטן בפריז, במיוחד לארוחות בוקר וצהריים קלות.